Referenties

Nelleke speelt een belangrijke rol in de periodieke productie van ons bewonersblad Wooninfo. Ze schrijft niet alleen redactionele artikelen, maar neemt ook interviews af, redigeert stukken die anderen aanleveren, doet voorstellen voor de inhoud van het blad (komt met ideeën), maakt de productieplanning en coördineert de inzet van andere partijen. Dat doet ze uitstekend. Kortom, we vertrouwen op haar als het gaat om het kwalitatieve niveau van inhoud en proces.

Kortgeleden complimenteerde de Onafhankelijke Seniorenvereniging Wolvega ons met de Wooninfo: informatief uitstekend, mooie afwisseling van onderwerpen, warm en medemenselijk. Zo willen we graag dat de lezer ons blad ervaart. Met de hulp van Nelleke lukt dat ook.

Sake Lageveen

Directeurbestuurder, Woningstichting Weststellingwerf

Voor LOK & co heb ik blogs geschreven over trends in relatie tot het leven in Friesland. Ik heb Nelleke daarbij leren kennen als een gedreven communicatieprofessional.

Als initiatiefnemer heeft zij mensen van diverse pluimage op een enthousiaste manier samengebracht. En dit is uitgemond in een heel mooi online magazine.

Wilma de Vries

Onderzoeker , Fries Sociaal Planbureau

Op het gebied van storytelling, wisten Nelleke en ik elkaar meteen te vinden. Echt een gezamenlijke passie. Er ontstond vertrouwen en vanuit dat vertrouwen zijn we gaan samenwerken. Zonder enige aarzeling droeg ik - toen ik het erg druk had - een deel van een opdracht aan haar over die ik al jaren voor een opdrachtgever van me doe. Dat verliep zoals ik gehoopt had.

Nelleke luistert goed, heeft een groot inlevingsvermogen, vraagt door, heeft oog voor detail, is enthousiast over haar vak en pakt door als het nodig is.

Annemieke Mintjes

Eigenaar , Mintjes & co

Voor mijn bedrijf Onderwijs doe je samen, heeft Nelleke de lesbrieven over de grondwet en Napoleon geredigeerd. Ze is daarbij gelukkig verder gegaan dan alleen de spellings- en of stijlfouten uit de tekst te vissen.

Nelleke heeft actief meegedacht. Stelde vragen wanneer de tekst onduidelijk of mogelijk onjuist was. De teksten zijn daardoor op een professioneel niveau gekomen en ze ‘bekken’ ook nog eens lekker. Dank je wel!

Arjen Tabak

Ontwikkelaar, Onderwijs doe je samen

Ik ken Nelleke als een ondernemende vrouw met lef en goede projectskills: alles binnen budget en op tijd! Dat doen de meeste mensen haar niet na.

En gaat het niet zoals het kan, dan bedenkt ze een creatieve list waardoor alles toch op zijn pootjes terecht komt.

Judith Otto

Coach en trainer

Voor het project Zorgtechnologie, waarvoor ik projectmanager was, heeft Nelleke heel goed leesbare teksten geschreven.

Haar kracht is dat zij snel informatie tot zich kan nemen, en technische of sterk inhoudelijke informatie kan vertalen naar een tekst die voor een brede groep goed leesbaar is. Ze bewaakte de voortgang en de deadlines strak én met de nodige humor. Daardoor was het prettig samenwerken.

Daisy Vliegenthart

Projectmanager, Coreon voor Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Nelleke kan zich goed inleven in de situatie van het moment en weet in een verhaal goed te beschrijven, wat jij wilt zeggen. Met plezier kijk ik terug op onze samenwerking.

Jos Becker

Voorzitter, Ledenvereniging Oude en Nieuwe land.

Nelleke heeft teksten voor mijn bedrijf geschreven. Het zat wel in mijn hoofd, maar het kwam er niet uit. Ze wist snel tot de essentie te komen en heeft wie ik ben en wat ik doe in rake bewoordingen in een verhaal gezet. Ze heeft een frisse kijk en originele oplossingen.

Marjan Siegersma

Ambulant begeleider

Nelleke schrijft de ervaringsverhalen, teksten voor beide websites en verzorgt het promotiemateriaal van Viverè. Ik ben blij met haar! Ze is betrokken, geïnteresseerd en kan zich goed inleven in onze werkzaamheden. Ze denkt mee en komt met ideeën over hoe we ons verhaal kunnen doen. Zo kunnen we onze manier van werken op een mooie manier delen.

Wij weten met elkaar wel wat we doen en hoe belangrijk een mooi dat is, maar hoe vertellen we het? Dat is niet onze sterkste kant en gelukkig die van Nelleke wel!

Jaike van der Meulen

Eigenaar, Viverè Coaching en Viverè, Centrum voor ontwikkeling en perpectief

Nelleke is een communicatiespecialist die actief en daadkrachtig te werk gaat. Daarnaast is ze sociaal en creatief in haar denkwijze. Sterk in tekst en redactie. Bij drukte schakel ik haar graag in. Altijd prettig om mee samen te werken.

Matty Kloosterman

Eigenaar , MK+ Project en Drukwerkbegeleiding

Aansprekend verhaal werkt voor:

Mintjeslogofinal15
Mintjeslogofinal15

Logo provinnsje fryslân
Logo provinnsje fryslân

Logo Viverè-png
Logo Viverè-png

Logo Ledenvereniging
Logo Ledenvereniging

Logo Onderwijs doe je samen
Logo Onderwijs doe je samen

Logo MK
Logo MK

Logo-WstWeststellingwerf
Logo-WstWeststellingwerf

Logo ZONL
Logo ZONL

Ook een opdracht voor Aansprekend Verhaal?

Ook een opdracht voor Aansprekend verhaal?

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this