Verslag Kontaktlo(o)s Laden provincie Groningen

Innovatieve en duurzame oplossingen realiseren om e-bikes en zelfrijdende voertuigen  contactloos, dus zonder stekker, op te laden. Dat was het doel van: Kontactlo(o)s Laden. Een bijzonder project waarin Noord-Nederlandse en Noord-Duitse bedrijven en overheden samenwerkten. De provincie Groningen was coördinator. Het betekende: nieuwe producten ontwikkelen, realiseren, in de praktijk testen en demonstreren. Dat is afgerond. Nu is het aan de markt om de producten verder te brengen.

Voor de deelnemers was het tijd om de balans op te maken. Vandaar dit verslag in opdracht van de provincie Groningen. Hierin blikken we terug op de ontwikkelde techniek, de resultaten van de deelprojecten en het proces. En we kijken vooruit.

Ik schreef de tekst. Voor een groot deel op basis van interviews met verschillende deelnemers. Senza Communicatie verzorgde de redactie. De foto’s zijn van Henk Veenstra. Een fijne samenwerking.

Vanwege het internationale karakter van het project is er ook nog een Engelse en een Duitse versie, vertaald door  Vertaalbureau f.a.x. Translations.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this