Website woningstichting Wierden en Borgen

Voor de Groningse woningstichting Wierden en Borgen deed en doe ik verschillende klussen. Eén ervan was het actualiseren van de informatie op de website over energiebesparing en hulp bij geldzaken. Belangrijke onderwerpen in deze tijd waarin het leven steeds duurder wordt en energiebesparing ook uit milieuoogpunt belangrijk is. Wat doet de woningcorporatie en wat kan je als huurder zelf doen?

Er is in Nederland op zich veel geregeld voor mensen met wat lagere inkomens. Maar dan moet je wel weten welke regelingen er zijn. Hoe vind je ze en wat kan je ermee? Waar kan je als huurder terecht met je vragen? Daar moest ik zelf ook af en toe goed naar zoeken, aan puzzelen en het daarna zo duidelijk mogelijk opschrijven.

Ik checkte de teksten die al op de website stonden, filterde en redigeerde de informatie vanuit de organisatie en ik schreef nieuwe teksten. Ook zorgde ik dat de informatie op de pagina’s waarnaar verwezen wordt, actueel is. Voor de acties die met dit onderwerp zijn verbonden, schreef ik nieuwsberichten. Bijvoorbeeld over de succesvolle uitdeelactie van energiebesparende producten van Wierden en Borgen

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this