Jaarverslag Woonforte

Voor het jaarverslag van woningcorporatie Woonforte schreef ik het algemene voorwoord en dat van de Raad van Commissarissen. Daarvoor interviewde ik directeur-bestuurder Monique Brewster en voorzitter Raad van Commissarissen Eric Kemperman. Ik was onder de indruk van hun betrokkenheid.

‘Veel van onze plannen hebben we in 2022 ook daadwerkelijk uitgevoerd. Daar ben ik trots op, want het was geen makkelijk jaar.Het is afschuwelijk als je je verwarming niet kan aanzetten, omdat je het niet kunt betalen. Die geluiden kregen we genoeg te horen. Al slalommend langs verwachte en onverwachte horden, hebben we toch veel gerealiseerd’, zegt Monique Brewster in haar voorwoord.

Ook Eric Kemperman verwijst in zijn voorwoord naar een lastig jaar. ‘Wonen in een betaalbaar en verwarmd huis, dat is voor steeds meer mensen geen vanzelfsprekendheid. (…) De huurders kregen de zwaarste klappen. Ze werden keihard geraakt door iets waar ze geen schuld aan of invloed op hebben. Zo onrechtvaardig. Dan zie je het belang van sociale huisvesting’.

Het volledige jaarverslag lees je hier.

 

Jaarverslag Woonforte 2022
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this