Velen van ons werken noodgedwongen thuis. We zijn zo gewend aan een hectisch bestaan met volle agenda’s. Het zal misschien eerst ongemakkelijk zijn om op deze manier aan het werk te zijn. Laten we de tijd nemen en zo rust vinden voor dingen die bleven liggen.

Waar begin je?

Misschien heb je de nodige schrijfklussen. Daarbij kan ik je helpen.

Wat ik voor je kan doen?

  • Je tekst of verslag redigeren.
  • Heldere taal maken van je ambtelijke tekst.
  • Je presentatie, interview of podcast uitwerken tot een mooi verhaal.
  • Een verhaaltechniek toepassen op je tekst
  • Jouw blog schrijven. Als je me het materiaal levert, dan maak ik er een aansprekend product van.

Ik haal de spel- en taalfouten eruit, maak lijdende zinnen actief, schrap de ruis en maak het publieksvriendelijk. Verder let ik op de structuur en de verhaallijn. Of ik schrijf het hele verhaal voor je. Zo zorgen we er samen voor dat je nieuwsbrief, jaarverslag, blog, brochure of tijdschrift de wereld in kunnen.

Heb je een klus(je) dat ik prima op afstand voor je kan doen?

Ik doe het graag. Neem contact op, dan gaan we aan de slag.

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this