Voor ondernemers die willen groeien

Ben je ondernemer en het nieuwe jaar gestart met het goede voornemen om meer aandacht te schenken aan het promoten van je bedrijf? Is dat iets waar je  tegenaan hikt, want van de daken schreeuwen hoe goed je wel niet bent, past niet zo bij jou? Geef je dan op voor deze workshop.

Je voordeel doen met verhalen

Storytelling, het vertellen van verhalen, is niets nieuws. Dat doen we al eeuwenlang. De laatste jaren is er veel aandacht voor de toepassing van verhalen binnen bedrijven. Dat is niet zo vreemd, want een verhaal doet veel. Het maakt feiten toegankelijk, verbindt en wordt gedeeld, waardoor de boodschap zich verspreidt.

Als zelfstandig ondernemer kan je met verhalen je voordeel doen. Je bent een autoriteit op je vakgebied, maar je potentiële klanten moeten dit wel weten. Al ben je nog zo enthousiast over je product of dienst, het kan moeilijk zijn om dit ook actief te verkondigen.

Met persoonlijke verhalen uit de praktijk, laat je zien waar je in gelooft, waar je warm voor loopt en waarmee je je onderscheidt van de ander. Zo verbind je (potentiële) klanten aan je onderneming. Met als resultaat: een grotere naamsbekendheid, een sterkere bedrijfsreputatie en meer belangstelling voor dienst of product.

Hoe?

Maar hoe pak je dit nou aan? Hoe vertel je je bedrijfsverhaal? En hoe zorg je ervoor dat dit wordt gedeeld met je doelgroep?

Met deze workshop bied ik je handvatten om je bedrijfsverhaal te vertellen én uit te dragen.

Data

Vrijdagochtend 11 maart van 10.00 – 12.00 uur

Woensdagavond 16 maart van 19.30 – 21.30 uur

Locatie

MiXL, een inspirerende flexwerkplek voor ondernemers,

Iepenlaan 7 8603 CE Sneek.

Kosten

€ 47 (excl. BTW, incl. water, koffie en thee)

Mét vroegboekkorting:  als je je voor 1 februari aanmeldt, betaal je maar € 37 (excl. BTW).

Aanmelden

Wil je ook je bedrijfsverhaal aansprekend leren vertellen? Kom dan vandaag nog in actie en meld je aan voor de workshop.

 

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this