Bladcoördinatie

u

Voor wie

 Ik werk voor maatschappelijke organisaties die daar zelf geen tijd voor hebben of de kennis onvoldoende in huis hebben.
Ieder bedrijf is van harte welkom. Ik hou van dynamische organisaties, die openstaan voor nieuwe dingen. Inhoudelijk heb ik vanuit mijn werkervaring en opdrachten voor bewonersorganisatie, gemeenten, provincie, zorg partijen en woningcorporaties extra veel affiniteit met wonen, zorg en leefomgeving.
Maar: ik heb een brede interesse en een ruime blik. Organisaties uit andere sectoren zijn zeker welkom.
Ik werk vanuit Groningen (stad), vaak voor opdrachtgevers in Noord-Nederland. 

Projecten en structureel

Je kunt mij voor specifieke projecten inhuren.
Zo kan ik een verhaal schrijven om medewerkers warm te krijgen voor een toekomstvisie, begrip te kweken voor reorganisatieplannen of klanten enthousiast te maken voor een project of product.
Een andere mogelijkheid is dat ik de ‘corporate story’ (bedrijfsverhaal) opteken ter gelegenheid van een bedrijfsjubilieum. Daarnaast kun je mij op structurele basis inschakelen om de communicatiekanalen van je bedrijf actueel en aansprekend te houden. In dat geval stel ik een contentkalender op met de nieuwswaardige gebeurtenissen, op grond waarvan ik bijvoorbeeld de website regelmatig van aansprekend nieuws voorzie.

Samenwerking en projectcoördinatie

Ik werk samen met:

 

  • grafisch ontwerpers
  • fotografen
  • filmmakers
  • webdesigners
  • collega-communicatieprofessionals

Door mijn ervaring met projectcoördinatie, kan ik een mooi eindproduct afleveren.
Dit werkt kostenbesparend en neemt je werk uit handen.

Nelleke speelt een belangrijke rol in de periodieke productie van ons bewonersblad Wooninfo. Ze schrijft niet alleen redactionele artikelen, maar neemt ook interviews af, redigeert stukken die anderen aanleveren, doet voorstellen voor de inhoud van het blad (komt met ideeën), maakt de productieplanning en coördineert de inzet van andere partijen. Dat doet ze uitstekend. Kortom, we vertrouwen op haar als het gaat om het kwalitatieve niveau van inhoud en proces.

Kortgeleden complimenteerde de Onafhankelijke Seniorenvereniging Wolvega ons met de Wooninfo: informatief uitstekend, mooie afwisseling van onderwerpen, warm en medemenselijk. Zo willen we graag dat de lezer ons blad ervaart. Met de hulp van Nelleke lukt dat ook.

Sake Lageveen

Directeurbestuurder, Woningstichting Weststellingwerf

Ik ken Nelleke als een ondernemende vrouw met lef en goede projectskills: alles binnen budget en op tijd! Dat doen de meeste mensen haar niet na.

En gaat het niet zoals het kan, dan bedenkt ze een creatieve list waardoor alles toch op zijn pootjes terecht komt.

Judith Otto

Coach en trainer

Voor LOK & co heb ik blogs geschreven over trends in relatie tot het leven in Friesland. Ik heb Nelleke daarbij leren kennen als een gedreven communicatieprofessional.

Als initiatiefnemer heeft zij mensen van diverse pluimage op een enthousiaste manier samengebracht. En dit is uitgemond in een heel mooi online magazine.

Wilma de Vries

Onderzoeker , Fries Sociaal Planbureau

Meer weten?

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this