Kleiner wonen, hoe bevalt het?

Kleiner wonen, hoe bevalt het?

Ter overbrugging van de verhuizing naar een nieuwbouw-etage in de stad Groningen, woon ik sinds kort in een camper. Tot nu toe bevalt het kleiner wonen goed.

Iets spannends

Iets spannends

Afgelopen jaar heb ik iets spannends gedaan. Ik heb een online leefstijl magazine opgezet, LOK & co. Waarom ik dit ook alweer deed?

Volop in ontwikkeling

Volop in ontwikkeling

Op mijn wandelrondje Sneek-IJlst, kom ik altijd langs een leuk bord dat voor de basisschool staat. Tút en dêrút, staat erop; de Friese variant voor Kiss and ride. Hoe leuk is dat? Het Fries zit vol met mooie vondsten

De wereld verbeteren met verhalen

De wereld verbeteren met verhalen

Zet een groepje storytellers bij elkaar en je krijgt verhalen. Dat gebeurde deze maand dan ook tijdens de eerste meet-up van Storytellingmatters nieuwe stijl. Storytellingmatters als een echte community van professionals die elkaar opzoeken, met elkaar en van elkaar willen leren en een gezamenlijk doel hebben: verhalen inzetten om de wereld te verbeteren.

Storytelling in 2016

Storytelling in 2016

Bijna eind januari, Blue Monday alweer achter de rug, het kan nog net: kijken naar de trends voor 2016. We leven in een tijd waarin alles er al is. Daarom gaat het dit jaar niet per definitie om wat nieuw is, maar om welke trends het meest relevant zullen zijn. Grip is de belangrijkste, zo is te lezen in de Trendrede. De wereld om ons heen verandert zo snel dat we de controle dreigen kwijt raken. Daarom willen we weer grip op het leven krijgen. Dat gaan we doen door stil te staan bij de kleine, persoonlijke en dagelijkse dingen.

De voorsprong van familiebedrijven

De voorsprong van familiebedrijven

Als ik met vakantie ben, struin ik graag de bezienswaardigheden van een stad af. Na afloop neem ik me iedere keer weer voor om dat voortaan ook dichtbij huis te doen, maar daar komt weinig van. Herkenbaar?

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this